Radu Podea IPURL
Ploiesti » 0344.101.707 »

Prezentare

Practicienii Cabinetului de Insolventa Radu Podea  au o pregatire speciala care poate sa ofere garantii specifice in ceea ce priveste competenta acestora privind procedurile de lichidare. In aceasta etapa procedurala se urmareste cu prioritate adoptarea masurilor urgente care sunt necesare pentru a proteja bunurile care fac obiectul procedurii falimentului. Lichidatorul judiciar prezideaza adunarea creditorilor si valorifica patrimoniului debitoarei, are in vedere actiunile privind maximizarea averii debitoarei, scurtarea duratei procedurii si cresterea gradului de acoperire a creantelor creditorilor, acestea fiind indicatorii de eficienta a unei proceduri de insolventa.

De asemenea, in urma desfasurarii procedurii de selectie a practicienilor in insolventa societatea noastra a fost inscrisa pe Lista practicienilor agreati de Ministerul Finantelor Publice - Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pe intreg teritoriul tarii, prin ordinul Presedintelui ANAF nr. 3077/8 septembrie 2011.

Domenii de activitate Insolventa

  • Reorganizarea judiciara
  • Lichidarea judiciara
  • Lichidări admininistrative
  • Consultanţă privind procedura de insolventa
  • Concordatul preventiv si mandatul ad-hoc
  • Restructurarea obligatiilor

EXPERIENTA:

Absolvent al Facultatii de Drept 'Nicolae Titulescu' si membru al Baroului Prahova si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, incepand cu anul 2003, membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania, Filiala Prahova, agreat ANAF prin ordinul Presedintelui nr. 3077/8 septembrie 2011 pentru toate ariile geografice in ceea ce priveste dosare de insolventa, asociat coordonator al Radu Podea Cabinet de Avocat & Radu Podea - IPURL.

CONTACT:

Str. Ion Maiorescu Nr. 2, Bloc 33U2, parter

Ploiesti, Prahova

Telefon:0727.715.415

Email: radupodea@gmail.com

Cauta

(Ex: Nume, E-mail, Telefon)
Date de contact
Telefon: 0344.101.707
Fax: 0344-101707
E-mail: radupodea@gmail.com
Publicitate